Revista mea, revista școlii

Acest proiect a fost unul din cele trei proiecte aduse în cadrul școlii în urma participării la Concursul Local de Proiecte 2017 organizat de Ministerul Tineretului și Sportului prin D.J.S.T. Mehedinți.

Ideea principală a acestui proiect a fost de a pune bazele unei reviste a școlii – la momentul scrierii proiectului nu știam că există o revistă online (vezi aici) – revistă care va ieși sub format clasic, printat, la o calitate a printului, hârtiei deosebite.  La acest proiect au participat elevi ai școlii, elevi care au participat la toate etapele realizării revistei, de la numele revistei până la structura și articolele efective din revistă.

De pe urma acestui proiect, diferit față de Mens Sana in Corpore Sano, nu au rămas multe lucruri materiale: siteul revistei  (www.yup.one), materiale promotionale – calendare de buzunar, pixuri care au fost împărțite elevilor participanți și revista propriu-zisă. Revista va fi pusă la vânzare în ideea de a obține  fondurile necesare pentru numărul viitor al revistei.

Echipa de tineri: Balica Alexandru, Bejenaru Ana-Maria ,Bobiţ Aritina Maria ,Buşe Alessandra ,Buzatu Maria Cristina ,Cazacu Claudia, Chesaru Alexia ,Dan Ela ,Dirmov Livia ,Gheorgheci Denisa, Giura Eduard Alexandru, Luţu Ionuţ Alexandru, Mercioniu Georgiana, Popescu Adrian Mihai, Potecă Riana, Samac Dariana, Stoianovici Alexia, Stoichină Laura si..special thanks – Andreea Tătaru (un voluntar din București). Echipa de cadre didactice: Prof. Iliescu Sorinela, Prof. Tuligă Raluca, Prof. Nicolescu Isabela, Prof. Vladu Cornelia, Prof. Iliescu Sorin, Prof. Popescu Leontina, Prof. Roşca Gheorghiţa. Designul, tehnoredactarea a fost realizată de A.N.D.A. (Mufturel Augustin-Mihai).

La acest proiect cel mai inedit moment a fost o surpriză din parte coordonatorului proiectului pentru întreaga echipă – un interviu cu Oana Cenușe!!! – vă invităm să vedeți interviul și posterul în revistă!!!

O sub-activitate a proiectului a fost dată de o campanie de colectă de rechizite care să fie donate elevilor de la Școala Livezile. Dat fiind faptul că am avut un proiect în parteneriat cu A.N.D.A. pe donație de carte am mers pe ideea de a cupla cele două proiecte, organizând o colectă de carte și/sau rechizite care să ajungă la aceeași locație – Școala Livezile din Mehedinți.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *