Mens sana in corpore sano

Acest proiect a fost unul din cele trei proiecte aduse în cadrul școlii în urma participării la Concursul Local de Proiecte 2017 organizat de Ministerul Tineretului și Sportului prin D.J.S.T. Mehedinți.

In cadrul acestui proiect a rezultat, printre altele, si acest site, care va rămâne în continuare siteul nostru dar și multe altele. În acest proiect am dorit să vorbim, pe scurt, de ce este bine pentru toți, dar în special pentru tineri, să făcem sport, mișcare și să mâncăm sănătos. În cadrul acestui proiect am împărțit flyere cu câteva informații utile (vezi aici), am realizat, cu sprijinul asociației partenere (A.N.D.A.) și un afiș pentru promovarea proiectului (vezi imaginea din stânga).

Și, aici urmează cel mai important lucru, am reușit ca în cadrul acestui proiect să achiziționăm pentru Catedra de Sport a Școlii Gimnaziale nr. 6 următoarele: 5 mingi de baschet, 5 mingi de handbal, 5 mingi de fotbal, 5 seturi de badminton și 5 seturi de fluturași,  un set palete tenis de masă, fileu de badminton, 50 de tricouri personalizate cu numele proiectului și al finanțatorului (DJST MH – MTS) pentru antrenamentul echipelor școlii și nu numai. Doar aceste materiale însumate au o valoare de 2.600 lei.

Pe această cale dorim să mulțumim întregii catedre de sport și, în mod special, dnei profesor Tudor Marilena care ne-a sprijinit și a coordonat efectiv !! Mai jos veți regăsi câteva fotografii reprezentative.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *