Intalnire 20 noiembrie 2018

In data de 20 noiembrie am avut o prima intalnire aferenta anului scolar 2018-2019. In urma unor negocieri si avand in minte faptul ca prin aceasta scadere poate marim “rata” incasarii am redus suma platita anual pentru apa de la 10 lei la 8 lei. Speram sa marim rata incasarii astfel incat sa putem pastra aceasta suma si in anul scolar urmator. Tot legat de partea financiara am redus cotizatia anuala de la 30 de lei (platita in doua transe aferenta celor doua semestre – 15/15 lei) la o transa unica de 20 de lei. Prin urmare de la un cost anual de 40 de lei am redus la 28 de lei.

O alta tema adusa in discutie a fost pe tema “Ce facem cu banii stransi??”. La sfarsitul acestui an estimam sa avem stransa suma de 10.000 lei pe care dorim sa o investim in ceva mai de anvergura si, neaparat, pe zonele comune, in ideea de a nu fi considerati partinitori prin investirea doar in anumite sali de clasa.

Legat de ultima tema chiar ne-am dori pareri, de exemplu noi ne gandim la zone precum sala de sport (zona vestiarelor), holuri, bai (desi aici lucrurile stau relativ bine).  Putem merge si pe  zona exterioara, doar ca acolo, in functie de zona vizata, sumele necesare pot fi mult peste suma pe care o avem la dispozitie.

Multumim celor prezenti, care au venit in ciuda vremii nefavorabile si speram ca la urmatoarea intalnire (cel mai probabil in luna ianuarie) sa ne vedem in numar cat mai mare.

Pentru cei care nu au fost prezenti le punem la dispozitie doua documente  – adeziunea (completata de reprezentantul clasei care vine membru in ONG-ul nostru) si un tabel de completat de parintii din clasa dumneavoastra (la suma treceti 20 de lei/an). Fisierele sunt in format .doc si .pdf:

Adeziune: .doc / .pdf

Tabel: .doc / .pdf

Nu in ultimul rand dorim sa pregatim inca de pe acum campania de strangere a sumei de 2% din impozitul platit anul acesta. Revenim cu rugamintea de a sprijini acest demers tinand cont ca NU va costa nimic!!! Practic din impozitul platit de dumneavoastra statului in anul 2018 dati catre noi 2% din suma totala. Mai  mult, pentru o transparenta maxima, in urma completarii acestei declaratii veti primi de la ANAF o confirmare – astfel incat veti avea inca o data un mod de control asupra faptului ca banii ajung la noi si nu se duc in alte parti. Pentru asta nu aveti de facut altceva decat sa completati formularul D230 si sa il lasati la secretariatul scolii (sau sa il dati copilului pentru a ajunge la secretariat). Datele dvs. se completeaza in partea de sus, va rugam sa nu completati data (o vom completa cu data efectiva a depunerii lor de catre noi la ANAF). Aceasta declaratie se depune anual, prin urmare anul viitor puteti sa continuati sa ne ajutati (completand din nou D230) sau puteti sa oferiti sprijin altor entitati (speram sa nu fie asa).  Descarcati declaratia D230 aici.

You may also like...